replica horloges

TAG-winkels en opening van Rolex-boetieks

De winkel, gelegen in het Westgate-winkelcentrum van de stad, wordt gerund door de Zwitserse horlogegroep. “Dit is een geweldige tijd voor TAG Heuer terwijl we ernaar streven ons winkelaanbod uit te breiden en onze activiteit in het VK te vergroten. TAG Heuer geniet overal in het land een zeer hoge mate van bekendheid, en we zijn dankbaar dat we dit op ons nemen en onze onze klanten in Oxford de volledige TAG Heuer-ervaring.
Zelfs in deze onzekere tijden geloven we dat er altijd kwaliteitswinkels zullen zijn die onze klanten een Tag Heuer-ervaring in de directe wereld zullen bieden. De nieuwe replica TAG Heuer boetieks zullen het beste van TAG Heuer en het beste van deze vruchtbare samenwerking laten zien ”, zegt Rob Diver, algemeen directeur van TAG Heuer UK.
De Oxford-boetiek is een van de drie monomerkwinkels van TAG Heuer die deze zomer openen. Craig Bolton, uitvoerend directeur van The Watches of Switzerland Group, feliciteerde het team met het openen van de Oxford-winkel op sociale media en voegde eraan toe: “Ga nu naar onze nieuwe boetieks in Kingston en Watford in de komende twee weken.”
WoSG opent ook een replica-boetiek van Rolex in Cambridge, naast de huidige Mappin & Webb-showroom op het marktplein van de stad. WatchPro bracht afgelopen weekend een bezoek aan Cambridge en zag de bouwwerkzaamheden bijna voltooid zijn en kreeg te horen dat de winkel binnen enkele weken klaar zou zijn om te openen.Comments are Closed