replica horloges

Replica Vacheron Constantin Voorbeeld in 2017

In de eerste plaats aan het eind van vorig jaar, deze laatste Genève horlogemerk Traditionnelle serie (toon senior horloge Vacheron Constantin’s) combineert twee klassieke complexe functies: triple repeater en tourbillon. Deze replica horloges is uitgerust met een minuut Tourbillon en een on-demand repeater, aangedreven door de Caliber 2755 TMR, dat is een perfecte combinatie van fijne technologie en kunst, en een paar andere fabrikanten kan de functie aan te passen. horloges
met een roze goud en platina versie, de 44mm horloge hoeft slechts één putt drukt, wordt gevraagd het mechanisme van de uren, kwart en minuut. Wijzerplaat met grijs of zilver toon platina stijl; en zilver voor de roze gouden versie. Kies op de gesneden met prachtige handgemaakte holle thema Vacheron Constantin ingesteld zijn fijne klok.
Houd er rekening mee dat de uren en minuten handen zijn gemaakt van roze of platina, afhankelijk van de versie, enigszins bevooroordeeld in de richting van het bovenste deel van de knop om meer ruimte voor de tourbillon steun te bieden. Sommige ontwerpers kunnen niet veel verschillen van deze asymmetrie op zo’n klassieke werk, maar hier kan een goede balans tussen de Tourbillon en het relais glijbaan zijn. 58 uur energie-opslag instructies zijn te vinden op de achterkant van het horloge. Het horloge heeft een resonerende houder, die wordt gebruikt om het geluid te versterken en te harmoniseren uitgegeven door de drie vragen noten. Prijs: $ 490.900 (Gold) en $ 546.600 (Platinum).
Aan de andere kant van de prijs spectrum (voor dit merk in ieder geval) deze platina of roze goud 42,5 mm Patrimonium maan en retrograde datum werkt de voorvader door waardoor de drager de display in te stellen via de kruin, de opening is in het geval van een stylus. In zijn eerste positie, wordt het gebruikt om de handen uit de kroon van het horloge. Eenmaal uitgetrokken om de tweede inkeping, kunt u de ingestelde datum te draaien of tegen de klok in naar de maan fase met de klok mee aan te passen, terwijl de derde positie van de tijd instelling regelt. Op de wijzerplaat, fietsen en de leeftijd van de maan worden weergegeven op het scherm, die niet 122 jaar van de correctie zal vergen. retrograde dagaanduiding van boven naar beneden in radialen tussen 1 en 31. verzilverde opaal wijzerplaten zijn iets verhoogd rond de rand en zijn gemerkt met een roze of wit (afhankelijk van de uitvoering) en een cirkelvormige minuten bij welke tapse toepassing. Dial op Maltezer kruis, krokodillen leren band en hand gesp worden gemaakt volgens het model door roze of platina.
In het Patrimonium maanfase en retrograde datum Caliber 2460 r31L, automatisch uurwerk, 40 uur vermogensreserve en 22 kar gouden rotor. Prijs: $ 39,900.
Ook de nieuwe 2017 Vacheron Constantin replica in combinatie met grote emaille emaille en met de hand beschilderd met kostbare poeder, dat is een Japanse gastkunstenaar Yoko Imai technologie, ontworpen voor de fijne reeks van kunst replica horloges Metiersd’Art VillesLumières. Volgens Vacheron Constantin, de serie is de eerste keer dat deze twee technologieën zijn gebruikt in combinatie op de wijzerplaat. De kunstenaar zet goud, parels, platina en diamant poeder deeltjes in emaille, het creëren van highlights in het patroon van de portretten die deel uitmaken van de geselecteerde landschap.
Crafts City Light New York Parijs Parijs
De eerste drie modellen van deze nieuwe serie tonen de nachtelijke scènes van Genève, Parijs en New York, en het werk van de kunstenaar heeft realistische wegen, rivieren en beroemde bezienswaardigheden gecreëerd. 40mm platina horloge is natuurlijk gecertificeerd door de Genève Hormmark, interne afstraffing Vacheron Constantin automatisch uurwerk 2460 SC. Prijs eisen.Comments are Closed