tag-076565_02

Replica TAG Heuer Aquaracer, luxe horloges voor Elke Gelegenheden

Een van de typische sportieve horloges, de nieuwste TAG Heuer Aquaracer werd uitgegeven tegen Basel wereld afgelopen maart. Edouard Heur diende het eerste octrooi voor een waterdichte zaak in de horloge geschiedenis in 1892. Daarna is de Aquaracer blijven evolueren.
Dit horloge is waterdicht tot 300 meter en is voorzien van een keramische uni-directionele draaiende bezel. De twaalf zijkanten en zes studs en lichtgevende aanduidingen op de indexen en handen zijn direct herkenbaar. Het 2016-model getogen in zowel kracht en grootte en beschikt over een grotere zaak, 43mm in vergelijking met de vorige 41mm. De keramische bezel is gekalmeerd met gegraveerde zilveren lak cijfers met raffinement. Dit alles wordt aangedreven door de Caliber 5, een bewezen betrouwbare en nauwkeurige beweging.
TAG Heuer Monaco Caliber II “Steve McQueen” CAw211P Luxury watch beoordeling
De replica TAG Heuer Monaco Caliber II “Steve McQueen” werd gepubliceerd in oktober 2015 en is gebaseerd op de oorspronkelijke 1969, de eerste vierkante gevat horloge met een waterdichte chronograaf.
De replica horloge heeft een lange geschiedenis die helemaal terug naar 1969 toen de Heuer Monaco 1133B eerst werd gelanceerd. Zo is het horloge stond voor een volledige onderbreking van de esthetische codes van de traditionele uurwerken, met een grote zaak, metallic blauwe wijzerplaat, rode minutenwijzer en de kroon op de linkerkant.
In het volgende jaar na het door haar track debuut in 1970, werd het horloge te zien op het witte doek het. Steve McQueen drong aan op het dragen van het model tijdens het filmen voor “Le Mans” in 1971. Onmiddellijk herkenbaar en vaak gekopieerd, de 1133B wordt begeerd door verzamelaars op een veiling en elders.
Het nemen van een blik op de 2015 model, een van de hoogtepunten is de Heuer-logo wordt opgehemeld gesp, wat bijdraagt ​​aan de vintage look van het uurwerk. De TAG Heuer replica horloges caseback onthult de automatische chronograaf beweging die een 40-uur gangreserve kenmerkt. Het ontwerp van de band is op basis van het racen handschoenen en dunner uit naar de finish.

Comments are Closed