replica Rolex

IWC Luxe horloges op beurzen

IWC heeft een belangrijk jaar achter de rug. Welke belangrijke lessen heeft replica IWC geleerd van dergelijke digitale optredens? We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in de verbinding tussen mensen en de efficiëntie van ons allemaal om op een één-op-één manier met meer mensen te kunnen communiceren in vergelijking met de preview-periode. Fysieke dingen kunnen doen in Genève.
Ik ben het volledig eens met de hele discussie van “Wanneer wordt een grote piloot een grote piloot? Word je een grote piloot op 43-jarige leeftijd?” Dan zou ik sarcastisch zeggen: “Nou, de originele “grote piloot” was 55 mm in 1940. Dus sindsdien is het een geminiaturiseerde sport.” Maar grapje, ik denk voor mij, dit is geen kwestie van absolute millimeters. Ik wil geen dingen opvouwen in een iets groter Mark XVIII-horloge, dat aanvoelt als een eenvoudig, plat, zelfopwindend horloge met drie wijzers. Voor mij is de essentie en bruikbaarheid van de Big Pilot dat hij een zeker gevoel van aanwezigheid om de pols heeft, zijn hoogte een beetje is, en het is inderdaad anders dan een slank formeel horloge.
In dit geval gebruiken we stappen van een halve millimeter voor elke dimensie totdat we een evenwichtspunt vinden. Grofweg ziet 44 mm er bijna hetzelfde uit als 46 mm. Dus zelfs als ik deze nep-rolex-horloges voor me neerzet, dat is 44 mm naast 46, moet je ze twee keer bekijken. Vanaf de leeftijd van 42 begon het echt een oversized Mark XVIII te worden. Toen, op 43-jarige leeftijd, begonnen we een beetje hoogte boven het scherm van de kast toe te voegen en de kroonmaat echt aan te passen.
Toen ik met de marine bij het Chinese meer sprak, was de eerste discussie die we hadden om letterlijk naar de verschillende kleurcodes in de vlieguitrusting te kijken en deze unieke militaire betekenis te zien, waarin je veel verschillende materialen in dezelfde kleurcode met elkaar combineert. Dit heeft wel een tactische achtergrond, maar is grotendeels overgeheveld naar kleding. Bovendien, of je nu naar sportschoenen of andere technische outdooruitrusting kijkt, je kunt zien dat deze toon zelfs in de mode populair is. En ik denk dat deze dualiteit echt mijn Mojave Desert-kleurcode inspireerde, omdat je een duidelijke militaire achtergrond hebt, wat eigenlijk een zachte kleurcode is voor de hete en droge woestijnomgeving. Maar aan de andere kant van het spectrum geeft het je gewoon een heel interessant uiterlijk.
Ik heb een BMC racefiets die helemaal in de Mojave Desert kleur is. Dit is hun wegmachine die in de hele woestijn is voltooid. Daarom gebruik ik graag sneakers met deze replica horloges en fietsen. Hier heb je de elementen van een modieuze levensstijl. Dit is niet echt een eenvoudig militair gebruik, maar hoe deze kleur werkt.Comments are Closed