Audemars Piguet

Audemars Piguet en Panerai Best verkocht replica horloges voor SIHH Highlights Deel II

Naast de hoogwaardige en chic uurwerk debuten die wij hebben gesproken over de vorige keer, laten we sportief en technisch gerichte replica horloges voor onze overweging ook dit jaar.Audemars Piguet
Audemars Piguet, Panerai, Roger Dubuis en Ulysse Nardin deze drie modellen allen voorzien spannende veranderingen in collecties gebleven. Elk van deze horlogemaker
s mode zijn boodschap aan verzamelaars met focus op nieuwe kast en band materialen tot op zekere hoogte ..
Een van de meest besproken tijdens SIHH 2017 waren nieuwe opties Audemars Piguet nu zorgen voor de vele fans van de klassieke Royal Oak. Deze leider van de luxe sportauto replica horloges categorie breidt zijn massief goud aanbod, terwijl ook een zwarte keramische kijken toe te voegen aan de steeds groeiende mix van Royal Oak opties.
U kunt de speciale afwerking van de Audemars Piguet frosted Gold modellen, die we je hier toonden na hun debuut in november herinneren. Audemars Piguet bij SIHH 2017 ging nog verder met zijn massief goud selecties door het verhogen van een nieuwe reeks van extra dunne Royal Oak ‘Jumbo’ modellen in geel goud.
De nieuwste aanbod breidt van vorig jaar terug te keren naar geel goud in Royal Oak. Dit jaar is de thinner of champagne wijzerplaten, en ze contrasteren mooi met de warme gouden kast en band.
Deze extra dunne koninklijke Oaks oogstte veel aandacht aan hun debuut vorige week, maar Audemars Piguet had andere diversificatie in de winkel, waarvan enkele (licht) uitgedaagd Royal Oak puristen. Two-tone wijzerplaten op de 2017 Royal Oak chronografen bieden duidelijk groter subdial op 3 uur en 9 uur en een zeer lichtjes bewogen datumvenster. Ik vind dit een vleugje modern.
Een andere hedendaagse aanvulling op de Audemars Piguet lineup verduistert een verfijnde favoriet.
De zeer succesvolle gele goud Royal Oak Perpetual Calendar heeft nu een stabiele-mate gemaakt met een met de hand afgewerkt zwarte keramische behuizing van vorig jaar, ring en armband. En de finish hier wordt geborsteld, niet de heldere zwarte variant die u zult zien op een paar minder bekende keramische horloges.
De noir-achtige houding van deze klassieker complicatie is dramatisch. wat meer is, hebben we nog niet over een volledige keramische band van dit merk, hoewel replica Audemars Piguet heeft veel ervaring met high-tech bezel en case materialen. Het bedrijf zegt dat het duurt vijf keer zo lang (volledig 600 uur) op de zwarte keramische kast en band te voltooien ten opzichte van het werk dat nodig is voor zijn staal neef.Comments are Closed